TX transa.mine.nu
- en sajt för skandinaviska transvestiter och deras vänner

Användarnamn:

Lösenord:- Glömt namnet?
- Glömt lösenordet?

Inte medlem än?
- Om Tx
- Registrera dig!

Nyheter & info
- Senaste notiser
- Ord och begrepp
- Lästips

Om sajten
- Om Tx
- Om kakor
- Kontakt

Registrera dig!
Innan du registrerar dig här på TX vill vi att du läser igenom följande villkor. Om du godtar villkoren klickar du på knappen 'Jag godtar villkoren' längst ner på sidan för att komma vidare till registreringsformuläret.
Registrering

Registrering krävs för att kunna utnyttja Tx fullt ut – utan registrering får du inte tillgång till diskussionsforum, personliga sidor, snabbmeddelanden och andra roligheter.

Att registrera sig på Tx är gratis! Men du måste gå med på att rätta dig efter de regler vi har. De är inte särskilt ohemula, har man normal social förmåga så kommer man sannolikt inte att få några problem med att följa dem.

De baseras dels på gällande lag (svårt att komma runt), dels på sed och bruk på Internet, dels på våra behov av att kunna sköta webbplatsen och till sist på god uppfostran.

TX förbehåller sig emellertid rätten att (även i efterhand) vägra godta en registrering och annullera den utan att behöva redovisa några skäl eller diskutera saken.


Medgivanden och ansvar

För att kunna se till att reglerna följs och att webplatsen ger det intryck vi vill att den ska ge så måste du ge oss din tillåtelse att "redaktionellt" behandla allt material du sänder till oss (text, bild, mediaklipp etc.). Dvs. redigera, förkorta, stryka, ändra, flytta och ta bort i/ur såväl presentationstexter och gästboks/dagboksinlägg som diskussionsinlägg (och annat).

Ett undantag är snabbmeddelanden, de lägger vi oss inte i, de är privata mellan avsändare och mottagare (åtminstone så länge de inte faller under trakasserier, hot eller annat otrevligt).

Det du skriver i diskussionsforumen vill vi ha möjlighet att använda även på andra ställen på sajten (i citatsammanställningar, F.A.Q:er och liknande) om vi tycker att vi vill det, och utan att behöva fråga om lov.

Inget av det här innebär att vi äger din text, bara att du ger oss ett generellt tillstånd att (utan ersättning) använda oss av den (och bara inom webbplatsen Tx) såvida vi inte kommer överens om annat.


Integritet och "användarpolicy"

På TX får du vara anonym, om du vill – du måste dock välja ett användarnamn. Det och e-postadressen är det enda som är obligatoriskt (även om vi gärna ser att du också skriver något på din profilsida).

De uppgifter du lämnar stannar inom TX' virtuella väggar. Vi skyddar dem så gott vi förmår och kommer inte att lämna din e-mailadress eller något annat till någon utomstående. Vi gör inget för att spåra och kartlägga deltagarnas besöksvanor och några loggar förs inte med den avsikten även om vi försöker hålla en lagom abuse-beredskap.

Läs gärna sidan "Om TX" där det står lite om vad TX är och inte är, våra syften och våra förväntningar på besökarna/deltagarna, det bör kunna ge åtminstone något hum om var gränserna går. Huvudregeln är emellertid att det alltid är TX-administratörerna som har sista ordet.

Dessa regler kommer från tid till annan att behöva förändras och du går också med på att det är ditt ansvar att du håller dig a jour med aktuella regler - och att avsluta din medverkan om du inte kan acceptera förändringarna.

Vad är TX?

TX är en privat, förenings­obunden webplats ägnad åt skandinaviskt transfolk och deras vänner, men vi gör ingen större skillnad på person: Könsöverskridare av alla schatteringar är välkomna, liksom den som bara är nyfiken eller söker information - det viktiga är ett öppet sinnelag, en vilja att förstå och en vänlig attityd.

Läs mer...


Senaste medlemmarna
Saracd4/6
transisbeautiful8/4
Hingst4017/3
maria larsson26/2
Lolitaaaa9224/2
Marianne-Nylon16/11
Nippo18/9

Aktuell debatt
Glad midsommar
Isabell23/6 13:43
Glad påsk
Isabell23/6 13:42
Gott Nytt År
vivianne25/2 23:03
Sömmerska/ skräddare i Stockholm
vivianne24/12 22:05
Tjejer som oss SVT
Tiina Deore23/10 19:12
Sminkkurs
mirriam19/10 17:05